Integritetspolicy

Vi behandlar information av kund ansvarsfullt och linje med rådande lagstiftning. Den 25 Maj 2018 ersätts rådande personuppgiftslagen med Dataskyddsförordningen, GDPR som gällande lag inom alla EU-länder. Dataskyddsförordningen innefattar regelverk för alla företag, organisationer och myndigheter med det främsta syftet att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

Hantering av dina uppgifter

Vi använder oss av din personliga information för att möjliggöra de tjänster vi erbjuder. Det innebär kontohantering, betalning samt leverans. Vi hanterar endast den data du uppger såsom namn, adress, e-mail eller telefonnummer. Den uppgivna informationen används endast i syfte för denna hantering och används aldrig på annat sätt. Betalning sker genom klarna Checkout, läs mer om hur de hanterar dina uppgifter här.

Med den nya Dataskyddsförordningen ökas även dina rättigheter att kontrollera din personliga information. Du har enligt lag nu rätt att kräva ut en kopia av den lagrade informationen som berör dig och vad den används till men även rätten att få den raderad. 

Vi arbetar i nuläget med att lägga till en funktion för hantering av din personliga information. Fram tills dess att den är i funktion kan du vända dig till vår kundtjänst för detta så hjälper vi dig gärna med det.