KEVIN.MURPHY PLUMPING.WASH & RINSE 458ML

699,00 kr

(inkl. moms)

Ett förtjockande schampo som med hjälp av ingefära och nässelextrakt stärker och ökar tätheten i tunt, fint hår hos kvinnor. Balsam som tillför näring till hårsäckarna, verkar förtjockande och ger mjukhet & glans. Exfolierar hårbotten, stimulerar blodcirkulationen och hårtillväxten.

458 ml

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

PLUMPING.WASH  

PRODUKTBESKRIVNING

Ett förtjockande schampo som med hjälp av ingefära och nässelextrakt stärker och ökar tätheten i tunt, fint hår hos kvinnor. Ger nytt liv till hårbotten, näring till hårsäckarna, ökar hårets tillväxt och förhindrar håravfall.

ANVÄNDNING

Applicera i vått hår. Massera in i hår & hårbotten, skölj. Upprepa vid behov. 
För bästa resultat, fortsätt med PLUMPING.RINSE.

FÖRDELAR

Tillför näring till hårsäckarna, verkar förtjockande och ger mjukhet & glans. Exfolierar hårbotten, stimulerar blodcirkulationen och hårtillväxten. Reducerar DHT och förebygger håravfall. Sulfat- & parabenfritt.

SPECIFIKATION

  • 458 ML
  • Parabenfritt
  • Sulfatfritt

PLUMPING.RINSE 

Ett förtjockande balsam för tunt hår. Produkten är rik på oleanolicsyra från Hemsleyaroten, vilket ger näring, reparerar och förebygger håravfall för ett tjockare och starkare hår.

Applicera i nytvättat & fuktigt hår. Låt verka 1-2 minuter, skölj. 
1/3 av balsamet kan med fördel lämnas kvar i håret. 
För bästa resultat, använd efter PLUMPING.WASH.

Förtjockande och återfuktande, skyddande och stärkande. Förlänger växtfasen och förhindrar håravfall och skador som orsakas av dihydrotestosteron (DHT). Sulfat- & parabenfritt.

  • 458 ML
  • Parabenfritt
  • Sulfatfritt
1310