löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes! 

Marknadsvägen 7, 246 42 Löddeköpinge

046-70 70 00

centersyd@trudes.se

Mån-fre 10.00-20.00, Lör-sön 10.00-18.00

trudes löddeköpinge

medarbetare

matilda

2014 blev Matilda en del av Trudes & jobbar förutom som frisör även som salongsansvarig. Gesällbrevet fixade hon 2017. Hon älskar att vara kreativ med både färg, slingor och klippning, men favoriten är folieslingor för då kan hon skapa djup och placera slingorna så att tonen lyfter fram kundens bästa sida. Ett hälsosamt & friskt hår är alltid prio 1 för Matilda, därför är hårvård viktigt i all process. En favoritprodukt är en lyxig inpackning! Övrig tid spenderar hon med familj & vänner, gärna i ett varmt land eller på skidor i fjällen.

cornelia

Cornelia heter denna blivande frisören. Går tredje året på frisörlinjen i Lund på Polhemsskolan. Jag har alltid haft intresse inom hår. Stora drömmen är att bli en av de bästa inom både färg och klipp. Jag känner verkligen att detta är ett yrke jag vill jobba med länge, tycker det är superroligt. Just nu är herrklippningar det jag gillar bäst att utföra.

Tindra

Information kommer.

saga

Information kommer..

lena

Information kommer..

Trude

Information kommer..

elin

Information kommer..