Trudes frisörer

Löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes! 

Tjänster

Här kan du läsa mer om tjänsterna som vi erbjuder.

Ta reda på mer

öppettider

Mån-fre: 10.00-20.00              Lör-Sön: 10.00-18.00 

Kontakt

046-70 70 00 centersyd@trudes.se Marknadsvägen 7,                    246 42 Löddeköpinge

trudes löddeköpinge

medarbetare

matilda

2014 blev Matilda en del av Trudes & jobbar förutom som frisör även som salongsansvarig. Gesällbrevet fixade hon 2017. Hon älskar att vara kreativ med både färg, slingor och klippning, men favoriten är folieslingor för då kan hon skapa djup och placera slingorna så att tonen lyfter fram kundens bästa sida. Ett hälsosamt & friskt hår är alltid prio 1 för Matilda, därför är hårvård viktigt i all process. En favoritprodukt är en lyxig inpackning! Övrig tid spenderar hon med familj & vänner, gärna i ett varmt land eller på skidor i fjällen.

IDA

Den här frisören har varit en del av Trudes sedan 2012. Gesällbrevet kammade hon hem 2014. Roligast med yrket tycker Ida är att få träffa människor och att få skapa tillsammans med dem. En bra volymgivande produkt är A & O för Ida. Förutom frisöryrket så studerar Ida vid universitetet i Malmö.

Linda

Information kommer.

cornelia

Information kommer.