Trudes frisörer

Löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes! 

Tjänster

Här kan du läsa mer om tjänsterna som vi erbjuder.

Ta reda på mer

öppettider

Mån-fre: 10.00-20.00              Lör-Sön: 10.00-18.00 

Kontakt

046-70 70 00 centersyd@trudes.se Marknadsvägen 7,                    246 42 Löddeköpinge

trudes löddeköpinge

medarbetare

matilda

2014 blev Matilda en del av Trudes & jobbar förutom som frisör även som salongsansvarig. Gesällbrevet fixade hon 2017. Hon älskar att vara kreativ med både färg, slingor och klippning, men favoriten är folieslingor för då kan hon skapa djup och placera slingorna så att tonen lyfter fram kundens bästa sida. Ett hälsosamt & friskt hår är alltid prio 1 för Matilda, därför är hårvård viktigt i all process. En favoritprodukt är en lyxig inpackning! Övrig tid spenderar hon med familj & vänner, gärna i ett varmt land eller på skidor i fjällen.

IDA

Den här frisören har varit en del av Trudes sedan 2012. Gesällbrevet kammade hon hem 2014. Roligast med yrket tycker Ida är att få träffa människor och att få skapa tillsammans med dem. En bra volymgivande produkt är A & O för Ida. Förutom frisöryrket så studerar Ida vid universitetet i Malmö.

sara

2018 klev Sara in på Trudes och har haft sitt gesällbrev sedan 2019. Hela sin uppväxt drömde Sara om att arbeta som frisör. Det bästa med yrket är att få hjälpa kunden att få fram sina bästa sidor genom en klippning eller färgning. På fritiden är Sara många av dygnets timmar i stallet eller med vänner & familj. 

Linda

Information kommer.

cornelia

Information kommer.