löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes!

Marknadsvägen 7, 246 42 Löddeköpinge

046-70 70 00

centersyd@trudes.se

Mån-fre 10.00-20.00, Lör-sön 10.00-18.00

trudes löddeköpinge

medarbetare

cornelia

Cornelia heter jag och jag tog både delprovet och studenten 2022. Jag har varit på Trudes sen juni 2021. Har alltid haft intresse inom hår. Stora drömmen är att bli en av de bästa inom både färg och klipp. Målet just nu är att avlägga gesällprovet för att bli behörig frisör. Jag känner verkligen att detta är ett yrke jag vill jobba med länge, då jag får vara så kreativ vilket är superroligt. Just nu är herrklippningar det jag gillar bäst att utföra. I min hårvårdsrutin ingår det en glänsande glansspray, vilket har blivit ett måste innan jag går hemifrån.

Tindra

Hej, jag heter Tindra och jag går sista året på frisörlinjen på Polhemskolan i Lund. Jag har alltid haft stort intresse för hår så det var ett självklart val när jag valde gymnasium. Just nu är det klippningar som jag tycker är roligast att utföra. En återfuktande kräm är ett måste i min hårvårdsrutin

lena

Hej jag heter Lena och är färdig utbildat sedan 1997, tog mitt gesällbrev 2000. Efter så många år som frisör, kan jag fortfarande säga att jag brinner för mitt yrke. I min hårvårdsrutin ingår det alltid en fuktgivande hårinpackning. På fritiden har jag ett stort intresse för träning och matlagning. Väljer också att spendera mycket tid med familjen. Slingor och hårförlängning är det jag tycker om att göra mest på salongen.

Trude

Information kommer..

elin

Elin heter jag och jag går andra året på Polhemskolan och har alltid älskat hår. På varenda släkt-kalas har alla gått ut men en annan frisyr, haha! Just nu tycker jag både herr och damklippningar är det roligaste att utföra på salongen. Frisör är ett yrke där jag får utöva min kreativitet på olika sätt vilket jag älskar! I min hårvårdsrutin ingår återfuktande schampo och balsam, samt olja och leave-in conditioner.