Trudes frisörer

Löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes! 

Tjänster

Besök vår onlinebokning för att läsa om våra tjänster.

Ta reda på mer

öppettider

Mån-fre: 10.00-20.00                    Lör-Sön: 10.00-18.00 

Kontakt

046-70 70 00 centersyd@trudes.se Marknadsvägen 7,                           246 42 Löddeköpinge

trudes löddeköpinge

medarbetare

matilda

2014 blev Matilda en del av Trudes & jobbar förutom som frisör även som salongsansvarig. Gesällbrevet fixade hon 2017. Hon älskar att vara kreativ med både färg, slingor och klippning, men favoriten är folieslingor för då kan hon skapa djup och placera slingorna så att tonen lyfter fram kundens bästa sida. Ett hälsosamt & friskt hår är alltid prio 1 för Matilda, därför är hårvård viktigt i all process. En favoritprodukt är en lyxig inpackning! Övrig tid spenderar hon med familj & vänner, gärna i ett varmt land eller på skidor i fjällen.

Linda

Jag har alltid älskat att pyssla med utseende och förfina det inre som det yttre, ser det vackra i allt och vill alltid förbättra om det finns möjlighet. Det var det som fick mig att bli frisör. Jag har en konstnärlig ådra och ett öga för skönhet. Jag har alltid haft en känsla för service och vill ge kunden allt det den behöver i hårväg. Jag älskar mest att klippa, men gör allt inom yrket. Utanför salongen målar jag gärna & yoga är en stor del av mitt liv. Mitt nästa mål inom yrket är gesällbrevet. 

cornelia

Cornelia heter denna blivande frisören. Går tredje året på frisörlinjen i Lund på Polhemsskolan. Jag har alltid haft intresse inom hår. Stora drömmen är att bli en av de bästa inom både färg och klipp. Jag känner verkligen att detta är ett yrke jag vill jobba med länge, tycker det är superroligt. Just nu är herrklippningar det jag gillar bäst att utföra.

emma

Jag har arbetat inom yrket i över 20 år och det var drömmen redan som liten. Jag har jobbat inom frisörbranschen på olika sätt, bland annat hos en frisörgrossist där jag arbetade inom kundtjänst. Mitt gesällbrev tog jag 2001 och jag älskar yrket, extra roligt är det att man aldrig blir fullärd och att man ständigt utvecklas inom yrket. 

Tuva

Jag går just nu sista året på frisörlinjen på Polhemskolan i Lund.  Jag har alltid gillat att hålla på med allt inom skönhet, men just hår har jag alltid haft en extra stor kärlek till. Mitt mål just nu är att gå klart gymnasiet och klara delprovet, så jag sedan kan ta mitt gesäll och bli en behörig frisör. Det jag tycker är absolut roligast att göra är att slinga och färga. En fuktgivande leave in creme är nått jag inte hade kunnat leva utan.