löddeköpinge

I kustsköna Löddeköpinge finner ni vår salong, i gallerian Center Syd. Våra frisörer har lång & bred erfarenhet inom yrket. Och i vår butik finner ni allt ni behöver för hår & hårbotten. Varmt välkomna till oss på Trudes! 

Marknadsvägen 7, 246 42 Löddeköpinge

046-70 70 00

centersyd@trudes.se

Mån-fre 10.00-20.00, Lör-sön 10.00-18.00

trudes löddeköpinge

medarbetare

matilda

2014 blev Matilda en del av Trudes & jobbar förutom som frisör även som salongsansvarig. Gesällbrevet fixade hon 2017. Hon älskar att vara kreativ med både färg, slingor och klippning, men favoriten är folieslingor för då kan hon skapa djup och placera slingorna så att tonen lyfter fram kundens bästa sida. Ett hälsosamt & friskt hår är alltid prio 1 för Matilda, därför är hårvård viktigt i all process. En favoritprodukt är en lyxig inpackning! Övrig tid spenderar hon med familj & vänner, gärna i ett varmt land eller på skidor i fjällen.

cornelia

Cornelia heter denna blivande frisören. Går tredje året på frisörlinjen i Lund på Polhemsskolan. Jag har alltid haft intresse inom hår. Stora drömmen är att bli en av de bästa inom både färg och klipp. Jag känner verkligen att detta är ett yrke jag vill jobba med länge, tycker det är superroligt. Just nu är herrklippningar det jag gillar bäst att utföra.

Tuva

Jag går just nu sista året på frisörlinjen på Polhemskolan i Lund.  Jag har alltid gillat att hålla på med allt inom skönhet, men just hår har jag alltid haft en extra stor kärlek till. Mitt mål just nu är att gå klart gymnasiet och klara delprovet, så jag sedan kan ta mitt gesäll och bli en behörig frisör. Det jag tycker är absolut roligast att göra är att slinga och färga. En fuktgivande leave in creme är nått jag inte hade kunnat leva utan.

saga

Information kommer..