trudes frisörer

om Trude

Jag heter Trude Lund och grundade min första salong i Sundsvall 1991 och har idag två salonger i Löddeköpinge & Sollefteå.

För oss är det oerhört viktigt att hjälpa varje gäst i våra salonger att hitta sin unika utstrålning. Vi tror på kunskapsutveckling, nya produkter och unika kundupplevelser. Därför arbetar inom Trudes efter ledorden Skönhet, kunskap, kvalitet och service.

Här finns ingen särskild hierarki utan varje medarbetare är lika viktig för gästernas totala upplevelse och för hela kedjan.

trudes frisörer

våra 7 steg

STEG 1:
VÄLKOMMEN & PRESENTATION AV OSS
När du kommer till oss på salongen så hälsar vi dig varmt välkommen och presenterar vilka vi är så att du ska känna dig helt trygg med att vi tar hand om ditt hår. För oss är den personliga kontakten viktig och vi vill lära känna dig så bra som möjligt.

STEG 2:
DINA ÖNSKEMÅL
Ditt hår är ditt och du vet bäst hur du vill ha det. Därför ser vi till att noga lyssna till dina tankar och önskemål inför behandlingen. Våra frisörer bekräftar under samtalet dina önskemål så att de är säkra på vilket resultat du vill uppnå under ditt besök och undvika missförstånd under behandlingen.

STEG 3:
KONSULTATION
När vi lyssnat till och förstått dina önskemål ger vi dig råd utifrån vår erfarenhet och kunskap för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi för en omsorgsfull analys av ditt hår, tittar på hårbotten, hårets kvalitet och textur. Dessutom tittar vi noga på din stil och personlighet. Vi tar helt enkelt reda på vem du är för att kunna ta fram det bästa hos dig.

STEG 4:
SCHAMPONERING
Vi är många som har schamponeringen som vår favoritstund hos frisören. Att kunna slappna av, bli masserad i hårbotten och verkligen känna sig ompysslad. För extra lugn och ro har vi dessutom separata schamponeringsrum. Under denna stund är din frisör också tyst för att du ostört ska kunna njuta av
behandlingen.

STEG 5:
INFORMATION & SÄKERSTÄLLANDE AV
ÖVERENSKOMMELSE
När schamponeringen är över informerar vi dig om vad vi kommer att göra med ditt hår och ser till att säkerställa att du och din frisör är helt överens om vad som kommer att ske.

STEG 6:
UTFÖRANDE & PRODUKTINFORMATION
I detta steg utför vi behandlingen vi kommit överens om och berättar hela tiden för dig vad vi gör och varför. Vi informerar dig också om vilka produkter som vi använder och varför vi använder just dessa. Produkterna har du naturligtvis möjlighet att köpa efteråt om du vill fortsätta använda dem mellan behandlingarna.

STEG 7:

PRESENTATION AV UTFÖRT ARBETE & BOKNING AV NY TID

När behandlingen är färdig presenterar vi resultatet för dig och säkerställer att du är helt nöjd.

Då vi vet att regelbundna behandlingar är bäst för ditt hår så ger vi även möjligheten att boka in en ny tid innan du lämnar oss.