trudes frisörer

Sollefteå

I natursköna Sollefteå finner ni en utav våra salonger, i Citygallerian. Här finner du en stor blandning av frisörer med en bred kunskap om allt från klippning & färg till löshår. Vi har även en välsorterad butik med det bästa för ditt hår och din hårbotten. Välkomna till oss i Sollefteå. 

öppettider

Mån-Fre: 10.00-18.00                  Tisdag: 10.00-20.00                    Lördag: 10.00-15.00                    Söndag: Stängt

Trudes sollefteå

medarbetare

Emelie

Frisör & Butikschef, med gesäll & mästarbrev. Varit på Trudes sedan 2009. Älskar kreativiteten i mitt yrke. Färg är ett starkt inslag i mitt liv, både på jobbet & hemma, som får blandas fint bland mina katter. 

Emma

Föräldraledig

Frisör

Eva-marie

Föräldraledig.

Frisör

Johanna

En frisör som älskar allt inom yrket men brinner extra för färg, framförallt ljusa nyanser.

viola

En energifylld tjej med siktet på att ta gesällen i vår. De roligaste jobben är nog oftast de svåraste som tar längst tid, om du frågar mig. Det bästa med att vara frisör är att man aldrig slutar lära sig eller utvecklas.

jenny

Tjänstledig

Frisör

hanna

Trainee just nu här på Trudes efter min gymnasieutbildning. Jag gillar att vara kreativ och utmana mig själv, allt från stora till små förändringar är roliga att jobba med.

sandra

Frisör med gesällbrev sedan 2010. Jobbar gärna med stora förändringar. Löshår & favoriten då är Hairtalk. Jag tycker om att arbeta med produkter som ger volym. Sebastian Potion 9 som vårdar håret på djupet är en produkt alla bör ha hemma.